Sosyal Medya

Güncel

Eski bakandan Gül ve Davutoğlu yorumu: AK Parti’nin başarısında, bugün bu insanlara dil uzatanların hiç katkısı var mı?

Eski bakan Ömer Dinçer, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun parti kuracağı iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. "AK Parti’nin başarısında, bugün bu insanlara dil uzatanların hiç katkısı var mı?" ifadelerini kullanana Dinçer, söz konusu iddiaların "AK Parti'nin önünü kesmek isteyen derin güçler" tarafından çıkartıldığını söyledi.



AK Partili eski bakanlardan Ã–mer Dinçer, Habertürk'te bugün yayımlanan "AK Parti’ye yönelik oyun içinde oyun" baÅŸlıklı yazısında Abdullah Gül ve Ahmet DavutoÄŸlu'nun yeni parti kuracakları söylentilerine dair bir süredir devam eden tartışmalara deÄŸindi.

Gül ve DavutoÄŸlu'na yönelik eleÅŸtirilerle ilgili "AK Parti’nin baÅŸarısında, bugün bu insanlara dil uzatanların hiç katkısı var mı?" ifadelerini kullanan Dinçer, söz konusu iddiaların "AK Parti'nin önünü kesmek isteyen derin güçler" tarafından ortaya atıldığını söyledi.

Dinçer, "AK Parti’de liderlik yapmış Sayın Gül ve DavutoÄŸlu uzaklaÅŸtırılınca veya halkın gözünde itibarsızlaÅŸtırılınca, parti ne kazanacak? Sayın ErdoÄŸan daha mı güçlü olacak?" dedi ve ÅŸunları söyledi: "EÄŸer ileride Gül veya DavutoÄŸlu’nun parti kurmasından, baÅŸkan adayı olmalarından endiÅŸe edildiÄŸi için bütün bu hadsizlikler ve haksızlıklar yapılıyorsa, bilinmeli ki bu davranışlar korktukları akibeti doÄŸurur. Öyleyse, Sayın Gül, DavutoÄŸlu, Atalay ve Babacan gibi isimlerin parti içinde muteber konumda tutulmaları daha doÄŸru olmaz mı?"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.